Opastavia viestejä 3, löytyy jo parista paikasta (ainakin Books on Demand ja Adlibris). Sivuja 652, sisältää viestit elokuu 2016-kesäkuu 2017.

Tulee myös e-kirjana, kun ehtii päivittyä. E-kirjan ovh 16,99 €.

Myös Helmet -lainapalvelusta tulee löytymään: https://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Kirjat_ja_aanikirjat/Kirjaudu_ekirja_ja_aanikirjapalveluihin

Books on Demand kirjakauppa:

https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/?q=saijankirjat

20201204_094903.jpg

Viestejä jäi siis vielä runsaasti jotka eivät mahtuneet kirjaan, joten osa 4 myöhemmin.

Saderatsastaja.vuodatus.net blogi on salasanasuojattu heille jotka ovat jo edenneet henkisellä polulla asian ymmärtäjiksi. Jos haluaa lukijoiden joukkoon, voi laittaa sähköpostia, kertoen hieman miten on edennyt itse. Olen siis kerännyt blogiin aineistoa ja suomentamiani artikkeleita vuodesta 2013.

Tarkoitus olisi siellä saada keskustella kokemuksista rauhassa, joten siksi salasana. Olemme jo jakautuneet heihin jotka alkavat ymmärtää sielun ulottuvuuksia, korkeampia olemusmuotoja... ja heihin jotka eivät kykene pelottomaan suhtautumiseen, eivätkä halua tietää enempää asiasta, eivät korjata ajattelumalliaan. Se on vapaan tahdon valinta, eikä sinällään ole väärin/oikein tai huono/hyvä. Vain kunkin omaa polkua. Mutta nyt on tärkeää liittyä yhteen ryhmään, saamaan positiivista kannustusta henkisten kokemusten suhteen, sen ainaisen lyttäävän palautteen sijasta.

Toivoa ja uskoa tulevaisuuteen me kaipaamme nyt tähän hetkeen, sillä ei elämä ole ollut elämää enää moniin vuosiin. Vain kiiruhtamista entistä nopeammassa työarjen pyörityksessä. Sitä kun pysähtyy ajattelemaan ettei saa elää omannäköistään elämää, on ihan selvää että tässä maailmassa on jotain suuresti vialla (en tarkoita ainoastaan pandemiaa).

 

Kooste viesteistäni, (c)Saijankirjat :

 

Kun kuuntelemme ajatuksiamme, emme kuuntele itseämme, vaan sielumme järkeilyä. Sillä sielumme ei ole meidän yksin, siihen kuuluu perheryhmä, sieluryhmä. Opimme näiden viisaiden viestien, "iltalaulumme" kuuntelemisen jo lapsena, ja se taito pysyy aina. Kuuntelemme myös toisia, se taito saapuu kaikille uuden ajan kynnyksellä, kun osaamme sen itsellemme palauttaa. 

Unessa kerromme päiviemme kulusta, eli kuljemme henkipuolella.

Välttelemme usein jäämistä yksin ajatustemme kanssa, vastustamme kaikkea uutta, kunnes opiskelemme läksyjämme ja etenemme ymmärryksessä. Henkinen opiskelu tapahtuu myös läksy kerrallaan, eikä voi hypätä opiskeluissa minkään jakeen yli, valaistuminen ei siten tapahdu koskaan yhtäkkisesti. Pienetkin arkipäiväiset rohkeuden ja hyväntahtoisuuden opinnot, ajatusten korjaamiset ovat etenemistä. Laakso on jo alkumatka.

Ajatuksiamme siis kyllä kuunnellaan, ja siten jokainen saa ansionsa mukaan. Ketään maallisuuteen ja omistamisen sidoksiin jääviä ei tuomita, vaan  he jäävät vain ilman. Eivät huomaa minkään muuttuneen, vaan ihmettelevät miten toisille kehittyy taitoja joita heillä ei ole.

Jos jokin viesteissä ei vielä kuulosta oikealta itsellemme, emme ole vielä saavuttaneet siihen tarvittavaa ymmärrystä, kavunneet sille tasolle katselemaan laajemmin. Sillä maisema ja käsitys laajenee aina joka tasolla, ja uusi, tarvittava opinkappale saapuu vain mieleemme. Mietiskelemme ja tulemme lopputulokseen, monesti eri kulmista ajatellen.

Ajatusten tulee sallia vapaasti kummuta, ne ovat parempia kuin vanhat ajatuksemme vääryyksistä. Katselkaa enemmän sisäisiä ajatuksianne, olkaa vähemmän vallalla maailmamme eri asioissa maallisissa.

Maailma avautuu jokaisella, joka aloittaa mieleltään uutena.

Ajatusten laajentaminen aina auttaa kaikkea uudistuvaa luomakuntaa, vaikka ensin vaikeaa on irrottautua kaikesta vanhasta.

Meillä on jatkossa uusia opastajia jokaisella luonamme, saamme tavallaan yksityisopetusta. Sen ajatellaan olevan meille paras ratkaisu. Sillä meille kuuluu osaksemme paljon enemmän apua ja kevyttä tunnelmaa, eikä tällaista surullista sekamelskaa. Joka on aiheutunut siitä, että kuuntelimme ainoastaan sellaisia tahoja jotka palauttivat meitä jatkuvasti olevaisiksi olennoiksi, joita emme ole, vaan olemme ikuisia olentoja. 

Meillä tulee olemaan uusi olemus myös sisäisesti, se merkitsee että meille tuodaan sanoma luoksemme, eikä ole tarpeen kulkea pitkää matkaa kuulemaan sanaa.

Puutteellisia alueitamme korvataan uudistetuilla asenteilla. Niitä korjataan niin paljon puhtaammilla alueilla, että miten niistä selviämme, tulee näkyväksi vasta myöhemmässä vaiheessa.

Saavutamme paljon jo pelkästään ajattelemalla kauniita asioita.

Meillä tulee olemaan oma suuntavaisto mitä kuunnella. Auttajia, majakoita alkaa saapua maakuntaamme, ihan lähistölle, emme ymmärrä mistä heitä aina saapuu. He palauttavat kykynsä olla ystävällinen kanssaihmisilleen, eikä tärkeilevä ja töykeä, kuten olemme olleet.

Sanoittajia yhdistetään usean henkilön pituisiksi olemuksiksi, siten useitakin uusia jäseniä saapuu seuraamaan kirjoituksia.

On täysin luontainen kyky hallita kaikkea ympärillään, luomme toisia olevaisuuksia ympärillemme. 

Sellainen ainoastaan on mahdollista enää, mitä toivomme. Saamme yhdessä toteutumaan asioita, jos toivomme kovasti.

Aikojen alussa kykenimme loistamaan kuin tähtenä. Voimme jo valaista ystäviämme valollamme.

Uudistumme sanan voimalla sisältäpäin paremmiksi henkilöiksi, eli messias palaa luoksemme elävänä henkilönä.

On katseltava kaikkia kauniina olentoina. Sekä itseämme, että olemme kaunis ja arvostettu asia. Toista sellaista ihmistä maailmassa ei synny toiste.

Kommentoikaa itsellenne heti aamusta alkaen, olevanne mainitsemisen arvoinen, ettekä mikään turha kyselijä polullanne matkaamassa.

Ketään ei kohoteta ylemmäksi toistaan. Vallitsee täysin yhteisymmärrys kohta, osaamme kunnioittaa toistemme polkuja yhtälailla tasavertaisina.

Hyväksykää luonteenne, olkaa siis vajavaisia kuten olette. Mutta aloittakaa aina suuremmalla innolla uuden asian opiskelu.

Ottakaa kantaaksenne toistenne polkuja, olkaa ystävä, älkää olko vihamies. Väistelkää kaikkea sellaista joka aiheuttaa eripuraa.

Ammoin jo koottiin jonottavia asukkaita vuorille. Osumme jatkuvasti etsien yhä samoille rinteille. Jonka muodostavat pyyhkiytymättömät ajatukset, joiden veroisia tulemme olemaan sisäisessä elossamme.

Monille siis kerrataan jo aikaisemmalta vuosijaksolta tuttua asiaa, mutta koettakaa silti yhä uudelleen matkaan.

Jokainen osallistuu kasvavaan, merkittävään yhteisöön. Kuulemme monen suusta samaa, kannattavaa jaetta. Jokainen osallistuja katselee ensin toisia ja kuulee sitten oman äänensä voiman, jota alkaa seurata puhtaasti kulkien.

On varauduttava luonnonmullistuksiin ja kaikkeen sellaiseen uuden syntymisen kipuun. Elämme vain kerran tämän vaativan ajan, laakso on jo alkumatka. Olemme väsyneitä, vaikka tosiasiassa olemme vain entistä voimakkaampia.

Voisimme nähdä miten pieniä maalliset murheemme ovatkaan, jos vain kapuaisimme korkeammalle.

Olkaa kuuliaisia rohkeudelle joka sisältänne kumpuaa, olkaa kaavamaisesti kapuamassa ylemmäs. Katselkaa sieltä tasanteeltanne, oletteko tavoitelleet oikeaa polkua. Jolloin jokainen tasanne jonka kyynelsilmin ohitatte, on tulevan laupeutenne ansio.

Kurssiamme korjataan, jos otamme sivuaskeleita. Ottakaa vain suunta harhautumisen jälkeen ja aloittakaa alusta. Aloittakaa, kun se tuntuu teistä oikealta, jos tunnette sen sydämessänne oikeaksi. Kamppailkaa ensimmäisen matkanne juurelle alkuun.

Jokaisen sydämessä oleva alkuaine on Jumalan tähti. 

Voimallinen olemuksemme, eli satumainen punos aukeaa. Miten tahdommekaan ansaita vapautemme, on se tapahtuva, mahdollistaen turvallisen punoksen aukeamisen. Avaamme valitsemamme kohteen elämässämme, jonka toivomme aukeavan. Silloin siintää jo kaukainen ranta ajatuksissamme. Sillä ensimmäisenä laaja joukko irrottautuu ensin osastamme, suuri etäisyys kaventuu ja jatkamme täysin omatoimisesti. 

Ensin on ajatuksemme suunnattava oikealle suuntaa. Aloitamme vaatimattomasti pohjalta, laskeutuen alaspäin sisimpäämme, edeten suoraan kuitenkin.

Kanavointi on aina suositeltava tapa aloittaa pohjalta, nojaten vanhaan polkuumme ja tutkien uutta katselmaa. 

Rauhan aikausi saapuu pitkän sotimisen ajan jälkeen. Sellainen muutos tulee itsellään.

"Olkaa kuulevaisia olentoja, kuten päätätte toisinaan lopettaa kaiken sotimisen ja palata rauhaan keskuudessanne. Sillä kerromme sen aikakauden saapuvan pitkän sotimisen ajan jälkeen. Ettei koskaan enää satuta rauta kanssajäseniänne, eikä kukaan jää sinne taistelun tuoksinaan, palaamatta kotiinsa jäsentenne, omaistenne luokse. Sillä kaiken muutoksen saatte itse aikaan, ettekä tarvitse siinä apua jos päätätte olla kauniimpia ja vastustaa sotaa. Jolloin osaatte kyllä ennustaa muutoksen olevankin tulossa ihan itsellään. Entistätte toisianne palaamaan luoksenne, vahvistaen, kunnostaen esitystänne. Sinullakin tulee loistamaan sellainen tiedonjano suorastaan silmistäsi, että ottavat he jotkut osaa taivallukseen. Kunnes kuljette yhdessä, vahvistaen toisianne kannustamaan ja liittymään matkaanne."

 

[email protected]